Iedereen zegt hetzelfde over ontslag bij Familie: ‘Een schande’

0
Iedereen zegt hetzelfde over ontslag bij Familie: ‘Een schande’
Foto: DPG Media

VTM dropt een bom in ‘Familie’: de soap neemt binnenkort afscheid van Martine Jonckheere en Gunther Levi. Na ruim 22 jaar werd Gunther Levi aan de deur gezet, het ongeloof bij de kijkers van de soap is groot.

“Zo erg, ik zag hem heel graag spelen. Binnenkort speelt er geen enkele vandenbossche meer mee in familie”, reageert Evelien op Facebook. Voor Inge is dit de druppel die de emmer doet overlopen: “Dan is het helemaal gedaan met nog te kijken”, reageert zij.

“Neeee, dit mag niet gebeuren, Peter is familie”, is de mening van Sandy. “Als ze Peter eruit halen dan is er bijna geen Van den Bossche meer over. Waar zijn ze toch mee bezig?!?!?! Ik ben hier echt niet mee akkoord. Gewoon vtm gaan stalken nu 🤬🤬”, schrijft Sophie.

“Oei zonder Marie-Rose kan ik leven maar zonder Peter is het al iets anders”, laat Annemie weten.

En ook Gwen ziet ‘Familie’ zonder Gunther Levi niet zitten. “Dit menen ze toch niet. Peter is er al bij vanaf het begin. Zo een goede acteur. Ze maken de soap familie echt kapot. Het zijn toch vandebossche waar het om gaat. Maar dat is duidelijk niet meer. Ik ga gunther heel erg missen bij familie het zal nooit meer hetzelfde zijn”, besluit zij.

“Een schande . Dit kan toch niet . Welke dikke idioot heeft dat beslist die moet een schop onder zijn dikke r**t krijgen” reageert een boze Kelly.

De kijkers van ‘Familie’ zijn echt wel boos, daar bestaat niet de minste twijfel over.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven