Julie Vermeire over haar kledingcollectie: “ik weet dat ik dit alleen mag doen omdat ik bekend ben”

0
Julie Vermeire over haar kledingcollectie: “ik weet dat ik dit alleen mag doen omdat ik bekend ben”
Foto: Goedefroit Music

Je kon er niet om heen, Julie Vermeire, de dochter van Jacques Vermeire heeft haar eigen kledingcollectie uitgebracht in samenwerking met CKS. Een mooie kans die Julie heeft gekregen, al beseft ze dat ze dit niet had mogen doen als ze niet bekend was geweest.

“Ik ben bekend, dat helpt altijd om een nieuw en ander publiek aan te spreken. Tegelijk heb ik enorm veel vrijheid gekregen om deze collectie mee uit te werken. Eerst heb ik een Pinterest gemaakt, een collage van stijlen en stoffen die ik leuk vind en zelf draag. Ik wou ook lila, die kleur vind ik mooi. Zij hebben zelf voorstellen gedaan van prints en stoffen, maar ze hebben heel goed naar mij geluisterd, tot in de kleinste details. Ik voelde mij begrepen, vanaf de eerste meeting”, vertelt ze aan Gazet Van Antwerpen.

De collectie straalt plezier en energie uit, en dat is exact hoe de mensen Julie zien. “Ik lach gewoon graag en veel, en dat zit gewoon in mij. Dat is niet fake of zo. Ik zou zelfs durven zeggen dat mijn lach mijn grootste troef is en mij kenmerkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven