Celester uit K2 Zoekt K3 in tranen na slecht nieuws: “mijn hart brak”

0
Celester uit K2 Zoekt K3 in tranen na slecht nieuws: “mijn hart brak”
Foto: DPG Media

Celester de Nijs behoort tot de zes halve finalisten van K2 Zoekt K3. Voor de 21-jarige tandartsassistente is het een kinderdroom om een K3’tje te worden.

“Ik wil al heel mijn leven lid zijn van K3”, vertelt de sympathieke Nederlandse in Het Laatste Nieuws. “Zo herinner ik me dat ik als kleuter met mijn mama naar een van hun concerten ging, en dat ik achteraf tegen iedereen zei dat ik later ook deel wilde uitmaken van de groep. Als dat niet lukte als zangeres, dan wel als danseres.”

Maar toen er in 2009 een opvolgster werd gezocht voor Kathleen was Celester natuurlijk nog te jong: “Kun je je voorstellen hoezeer mijn hart brak toen de eerste editie van ‘K2 Zoekt K3′ op de buis kwam, en ik als tienjarige te jong bleek?”

En ook voor ‘K3 Zoekt K3′ in 2015 bleek Celester opnieuw te jong. Maar nu, op haar 21ste, kon Celester eindelijk proberen haar meisjesdroom in vervulling te laten gaan. “Mijn families was niet verbaasd toen ik een auditiefilmpje instuurde. En dat ik nu zonder eerdere zangervaring in de top zes zit, da’s helemaal te gek”, klinkt het enthousiast bij Celester de Nijs.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven