VTM-kijker is zeker: ‘Meest ergerlijke tv-persoon ooit’

0
VTM-kijker is zeker: ‘Meest ergerlijke tv-persoon ooit’
Foto: VTM

De tweede auditieshow van ‘K2 Zoekt K3’ was een schot in de roos. Er zat best veel talent in de show, maar er waren helaas ook weer heel wat valse noten te horen. En valse commentaren, vooral van Gordon. Neem nu de commentaar die hij op Joke Gerits had, de jongedame van 23 die net hersteld was van borstkanker. Gordon had kritiek op haar outfit en haar kapsel. Tja, Joke had chemo gehad en was haar oorspronkelijke haar dus allemaal kwijt. En haar witte outfit was een knipoog naar de ziekte die zij overwonnen had.

Wellicht schaamde Gordon zich nadat hij hoorde dat Joke was overkomen, maar excuses kwamen er niet. ”Ik weet dat Gordon op het uiterlijk van de kandidaten moet afgaan om wel of niet te drukken maar zijn commentaar is er echt over. Wat hij zegt is vaak respectloos, kleinerend en beledigend. En ik denk toch niet dat het beleid van Studio 100 hier achter staat. Want dan geven ze een hele foute boodschap aan de jeugd”, reageert één van de kijkers.

“Ik ben meestal pro Gordon.. en ik vind hem best grappig. Maar ik vind het niet gepast in deze show! Hij is echt grof en dat zijn allemaal nog jonge mensen… ik vind het zeer triest!!”, gaat een andere kijker verder. De negatieve reacties zijn niet op één hand te tellen, integendeel. “Ik denk juist hetzelfde, hij moest zich schamen !! Zijn commentaar is echt beschamend !!”, gaat Kristine verder. “Vind ik ook niet kunnen wat die zegt . Nu ook weer zoals kleren van de wibra , dat zeg je gewoon niet. Volgende week nog zo commentaren en ik kijk niet meer . Onbeschofte ,respectloze vent”, gaat Martine verder.

Er zijn zelfs mensen die hun kinderen afraden om naar het programma te kijken, om hen te behoeden voor de toch wel kwetsende commentaren van Gordon.
“Die Gordon leert de kinderen te oordelen en overal commentaar op te hebben. Wat er uit zijn mond komt, is gewoon echt niet normaal voor een kinder programma. Wat moeten die kindjes wel niet denken als die Gordon ALWEER maar eens negatieve commentaar geeft?! Ouders doen zo’n moeite om hun kinderen fatsoenlijk op te voeden, en hij komt daar af met mensen te beledigen. Heel erg!” De reactie van Nicolas is kort maar duidelijk: “Meest ergerlijke tv-persoon ooit Gordon mag echt wel van tv blijven… 🤢”.

Helaas Nicolas, wellicht zal je de commentaar van Gordon nog een tijdje moeten aanhoren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven