Dikke pech voor Natalia tijdens laatste zomerconcert

0
Dikke pech voor Natalia tijdens laatste zomerconcert
Foto: VTM

Natalia stond zaterdagavond in Antwerpen op de Grote Markt voor haar laatste zomerconcert. Het was meteen ook het allerlaatste openbare concert voor Natalia in december van haar tweede kindje zal bevallen.

De Grote Markt was volgelopen voor het concert van de zangeres. De ontlading was dan ook groot toen Natalia op het pdoium kwam. De ambiance zat er meteen in, maar na een tijdje viel de elektriciteit uit. De panne duurde een hele tijd, maar Natalia ging het podium niet af. Zij entertainde het publiek en haalde dan ook opgelucht adem toen de elektriciteit terug was.

Poging nummer twee duurde echter niet lang, al na een halve minuut viel de elektriciteit opnieuw uit. Gelukkig kwam alles weer goed en Natalia kon een onvergetelijk concert geven.

“Twee keer electriciteit uitgevallen in de stad Antwerpen, but we kept on going!”, schreef Natalia zaterdagnacht. “Dikke merci aan iedereen die er was! You rock!”, besloot de zangeres. Ondanks de pannes heeft Natalia een pak goede herinneringen aan het concert, eindelijk zag zij haar trouwe fans nog eens dansen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven