Kijkers zetten Hanne uit Blind Getrouwd op haar plaats

0
Kijkers zetten Hanne uit Blind Getrouwd op haar plaats
Foto: VTM

De kijkers van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ nemen geen blad voor de mond, zoveel is duidelijk. Na de perikelen tussen Hanne en Dave van afgelopen zondag werd er heel wat kritiek op Hanne losgelaten. Zij kan bij de kijkers duidelijk niets goed doen, een beetje vergelijkbaar met haar man Dave. Die kan in de ogen van Hanne blijkbaar ook niets goed doen.

“Ik ben Hanne even beu als dat ik denk dat zij Dave beu vindt. Zij stoort zich precies aan ALLES wat hij doet of niet doet. Veel bewondering voor zijn geduld met haar. Ik kan haar via tv al niet meer horen. Wat moet dat dan niet zijn als je er rechtover zit”, reageert een teleurgestelde kijker.

“Precies de indruk dat Dave een beetje schrik heeft van Hanne. Die vrouw is echt een beetje too much voor hem. Voor wie niet tho” , gaat iemand anders verder.

Een andere kijker besluit om Hanne op haar plaats te zetten. “Voor iemand die zoveel commentaar heeft op anderen: Hanne eet een keer met je mondje dicht en ook praten met de mond vol is onbeleefd”, zucht een andere kijker.

“Ik begin toch stilaan te begrijpen waarom die Hanne nog alleen was… Zo zagen! Zo janken! Niemand laten uitspreken, het beter weten, ruzie maken om niets, hoge eisen stellen,… Newsflash! Ge zijt zelf nie perfect dus verwacht het niet van een ander!!!”, besluit een andere kijker.

Ja, tv-kijkend Vlaanderen, of wat daar nog van over is, is bikkelhard voor Hanne De Vuyst. “Hanne zwijg… ge doet iedereen wegzappen met uw gezaaaaaag.”

“Geen commentaar op eender van de twee, maar ik snap niet goed waarom ze Hanne en Dave gematched hebben”, zucht een kijker. “Die vinden elk heel andere dingen leuk en hebben een heel ander gevoel voor humor, niks mis mee maar geen perfecte match”, gaat het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven