Big Brother: zijn dit de genomineerden van deze week?

0
Big Brother: zijn dit de genomineerden van deze week?
Foto: Play4

Dat Julie een weekje langer in het Big Brotherhuis mocht blijven, daar was zij vorige donderdag blij mee. Zelfs met de consequentie dat zij deze week automatisch genomineerd zou zijn, kon Julie perfect leven. De kans is groot dat Naomi en Jill vier stemmen zullen krijgen van de andere bewoners, maar zeker is dat niet. Er staat namelijk veel op het spel en dus kan er last-minute nog wel eens wat veranderen.
Jill en Julie stemmen wellicht op Naomi en Nick. Michel en Liese gaan mogelijk voor Naomi en Jill. Naomi en Nick stemmen zo goed als zeker op Liese en Jill. Daardoor zouden Naomi en Jill elk vier stemmen hebben. Krijgt Michel de kans om iemand van de lijst te halen? Dan laat Michel mogelijk Naomi op de lijst staan omdat hij weet dat Jill sterk staat. Maar het zou ook anders kunnen uitdraaien.

Nomineert Liese Nick in plaats van Jill, dan heeft Naomi als enige vier stemmen en staat zij tegenover Julie, tenzij Big Brother ook deze week twee genomineerden naast Julie wil plaatsen. Maar dat zou niet echt eerlijk zijn. Als Jill en Julie samen met nog een Vlaming genomineerd zouden zijn, dan moet Vlaanderen alweer een verschrikkelijke keuze maken en heeft Jill meer kans om door te gaan naar de halve finale.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven