Ontslag op het werk, ruzie bij Stijn en Nuria.

0
Ontslag op het werk, ruzie bij Stijn en Nuria.
Foto: Photo News

Enkele jaren geleden werden Stijn Van Poucke en Nuria Gilizinitova dankzij het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ een koppel. Maar hoe groot de liefde ook is, een tijdje geleden was het ambras tussen de twee.

De spanning tussen Stijn en Nuria groeide tot nooit eerder geziene hoogte. De reden? De stress, de onzekere financiële situatie in het gezin. Allemaal een gevolg van de coronacrisis. Stijn kreeg een tijdje geleden namelijk zijn C4 op zijn werk en dat zorgde voor moeilijke momenten in Kortrijk. “Het was een heel moeilijke tijd, zoals dat voor iedereen het geval zou zijn. Onze onzekere financiële toekomst en het Covid 19-gevaar eisten hun tol. We stonden onder stress en liepen op de toppen van onze tenen, en dat zorgde weleens voor ruzies”, vertelt Nuria in de nieuwe Story.

Van een scheiding was gelukkig geen sprake, zover hebben Nuria en Stijn het niet laten komen. “Gelukkig kunnen we goed met elkaar praten en is die nare periode alweer achter de rug”, gaat Nuria verder. En wat doen koppels die ruzie gemaakt hebben en het weer bijleggen? Die maken het ook in bed weer goed. De twee zijn ondertussen vijf jaar getrouwd en hebben ondertussen twee kinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven