Klaasje over vuilgebekte rapversie van Oya Lélé: “ik vind het een hele eer”

0
Klaasje over vuilgebekte rapversie van Oya Lélé: “ik vind het een hele eer”
Foto: Photo News

3K van de Nederlandse rapper Gofast beroert de gemoederen. Terwijl Studio 100 overweegt welke stappen ze kunnen nemen tegen de vuilgebekte parodie op Oya Lélé, vindt K3-zangeres Klaasje het net een hele eer dat iemand een K3-nummer een make-over geeft.

“Juist omdat rap zo’n heel ander genre is dan we zelf maken,” aldus Klaasje Meijer in Dag Allemaal. Klaasje ziet het als een enorm compliment dat zelfs Nederlandse rappers zich laten inspireren door K3-nummers. “En wat een leuke beat hebben ze erop gezet, supervet!”

Al geeft Klaasje toe dat ze met de tekst van de parodie niets te maken hebben. “En het moet natuurlijk volgens de regens verlopen. Daar hoeven wij ons niet mee bezig te houden, da’s een zaak voor Studio 100”, aldus Klaasje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven