Ianthe Tavernier voelt zich gediscrimineerd

0
Ianthe Tavernier voelt zich gediscrimineerd
Foto: Photo News

De afgelopen maanden heeft de cultuursector moord en brand geschreeuwd. Zij waren de eerste sector die last had van de coronamaatregelen en zijn ook de laatsten om weer op te starten. Een harde noot om te kraken, want iedereen wil spelen.

Op zich heeft Ianthe Tavernier er geen probleem mee dat alles in de theaterwereld stil ligt, maar zij ergert zich aan de ongelijkheid. “Als 200 mensen met mondmaskers uren kunnen samenzitten op een vliegtuig, dan kan dat volgens mij ook op optredens waar je de afstand zelfs nog beter kan bewaren”, reageert de actrice in het weekblad.

“Ik denk dat men soms vergeet dat onze sector wel degelijk de aangewezen partij is om coronaveilig entertainment aan te bieden. Soit, ik kan alleen maar hopen dat we snel weer kansen krijgen”, besluit Ianthe Tavernier. En ondertussen wacht zij samen met meer dan 80.000 anderen af om weer fulltime aan de slag te gaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven