Hielp Jonas Van Geel Jelle Cleymans aan job bij VTM?

0
Hielp Jonas Van Geel Jelle Cleymans aan job bij VTM?
Foto: Photo News

Zou Jonas Van Geel iets te maken hebben met het feit dat Jelle Cleymans vanaf volgende week maandag het programma “De positivo’s” op VTM presenteert? Jelle Cleymans is namelijk niet de naam die je op VTM verwacht. Maar vanaf volgende maandag is het zover en presenteert Jelle Cleymans een spelshow die alle miserie van 2020 moet doen vergeten. Om 22 uur ontvangt Jelle Cleymans gasten in een zomerse setting, dat schrijft Gazet Van Antwerpen. Samen met zijn gasten overloopt Jelle Cleymans de positieve actualiteit.
Zijn eerste gasten in zijn dagelijkse spelshow zijn William Boeva, Jens Dendoncker, Michael Van Peel, Soe Nsuki, Natalia en Jef Neve.

De Positivo’s, vanaf maandag 24 augustus om 22 uur op VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven