Frank Deboosere heeft slecht nieuws: ‘We krijgen de rekening gepresenteerd’

0
Frank Deboosere heeft slecht nieuws: ‘We krijgen de rekening gepresenteerd’
Foto: VRT

Vandaag en morgen worden twee warme zomerdagen met respectievelijk 28 graden op woensdag en 31 graden op donderdag. Toch is er kans op regen, vooral een de kust. Volgens Frank Deboosere kan het in de nacht van woensdag op donderdag wat regenen, maar donderdag belooft volgens de weerman weer tropisch warm te worden.

Aan alle mooie liedjes komt een einde, vrijdag krijgen we de rekening voor het mooie weer van de afgelopen weken gepresenteerd en dalen de maxima weer een beetje, maar het is vooral de regen die spelbreker zal worden. Vrijdag komt er vanuit Frankrijk een regenzone  het land binnen en deze zal de hitte verdrijven. Tegelijkertijd krijgen we frisse zeelucht over ons heen en zal de temperatuur zaterdag niet hoger dan 23° klimmen. Zondag klimt het kwik niet hoger dan 20°. De rest van de maand blijft het tussen de 19 en 23° en de eerste schooldag kondigt zich voorlopig zonnig aan, maar met een temperatuur van slechts 20°

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven