Familie is terug en lost eerste spannende beelden

0
Familie is terug en lost eerste spannende beelden
Foto: VTM

De fans hebben er langer dan ooit op moeten wachten, maar vanaf 24 augustus is de gezelligste Familie van het land terug van weggeweest. Vlaanderens langstlopende reeks pikt de draad weer op, waar die door de coronamaatregelen exact 4 maanden geleden is neergelegd. En dat was met een verrassing van formaat: het beeld van Jonas die tussen de lakens belandde met Stefanie. En hoe loopt het af tussen de hoogzwangere Hanne en haar ontvoerder Tony? VTM loste vandaag alvast de eerste spannende beelden van het nieuwe seizoen.

In de week van 24 augustus blijft de telenovelle Sara op haar vertrouwde plek staan en volgt er van maandag tot donderdag meteen na Familie om 20.40 een nieuwe aflevering. Vanaf 31 augustus verschuift Sara naar de vooravond en krijgen de fans elke weekdag om 18.20 het vervolg te zien.

Familie: vanaf maandag 24 augustus elke weekdag om 20.00 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven