Celine Van Ouytsel stoort zich aan corona-onzin: “Dit komt hard binnen”

0
Celine Van Ouytsel stoort zich aan corona-onzin: “Dit komt hard binnen”
Foto: Photo News

Enkele maanden geleden overleed de oma van Celine Van Ouytsel aan de gevolgen van corona. Haar oma was alles voor haar, haar dood was dan ook een mokerslag in wat een uniek jaar moest worden. Uniek is het missjaar van Celine Van Ouytsel geworden, maar dan wel op een andere manier dan zij in januari hoopte.

Door de coronamaatregelen is het gros van activiteiten van Miss België geschrapt. “Ik vind het een goede – en terechte – zaak dat de maatregelen weer voor een tijdje strenger zijn geworden”, vertelde Celine Van Ouytsel in Het Laatste Nieuws. “Verschillende mensen namen het de afgelopen tijd niet meer zo nauw met de regels. Ik kreeg van sommigen zelfs te horen ‘dat corona al gedaan is’ of dat het virus een verzinsel was. Zoiets komt hard binnen, aangezien ik hierdoor mijn oma verloren ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven