Dit is het grote geheim van Erika Van Tielen: “Beter kan een dag niet beginnen”

0
Dit is het grote geheim van Erika Van Tielen: “Beter kan een dag niet beginnen”
Foto: Photo News

Actrice Erika Van Tielen is geen watje, dat is alom geweten. De actrice gaat door weer en wind lopen of fietsen en het laatste wat zij doet is zich door het slechte weer laten afschrikken. Vaak is Erika al ’s morgens bij het opkomen van de zon onderweg voor een tochtje, heel wat mensen zouden zich op dat moment nog eens in bed omdraaien.

Dikke pech voor haar vriend, Erika is een vroege vogel en dan denkt Erika aan een gezond lichaam en gezonde geest. “8u15. En al 14 trage kilometers op de teller. In de koelte, onder een prachtig opkomend zonnetje. Beter kan een dag niet beginnen”, schrijft Erika.

Het contrast met enkele dagen geleden kan niet groter zijn. “Wind en regen toen tijdens mijn rondjes op de piste. Maar zodra ik bezig ben, stoort dat slechte weer me eigenlijk niet meer. Haarband helemaal over het hoofd en gaan. (12km met daarin 5x 400m interval aan 3:50 pace)”, glundert een supergemotiveerde mama van Rowen en Finn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven