Waarom is Natalia zo’n goede coach in The Voice?

0
Waarom is Natalia zo’n goede coach in The Voice?
Foto: VTM

Natalia is een vaste waarde als coach in The Voice van Vlaanderen. Maar wat maakt van de Kempische diva zo’n goede coach voor al dat zangtalent? Natalia legt nu zelf uit wat haar belangrijkste troeven zijn…

“Ik heb goede mensenkennis”, onthult Natalia in Flair. “Vaak hoor ik al aan de muziekkeuze of de manier waarop ze zingen of ze goed in m’n team zullen passen.” En dan pakt Natalia uit met een opvallende uitspraak…

“Ik ben er ook van overtuigd dat de juiste mensen altijd in mijn team terechtkomen. Dat klinkt misschien spiritueel, maar dat zorgt ervoor dat ik een pak chiller in die stoel zit.” Wat is nog een sterk punt van Natalia als coach?

“Ik geef verder altijd eerlijk en duidelijk feedback, en probeer zoveel mogelijk aan te geven wat hun verbeterpunten zijn zodat mijn kandidaten kunnen groeien”, voegt Natalia eraan toe in Flair. “Daar hamer ik echt op.” En dan komt Natalia met een duidelijke verwittiging…

“Als je daar niet tegen kan, dan pas je niet in m’n team. Ik doe dit trouwens bij mezelf ook. Als ik in de studio zit en iets klinkt niet goed, dan doe ik het makkelijk honderd keer opnieuw tot het wél goed is”, benadrukt Natalia in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven