Zware klap voor Andy Peelman: “ik ben zwaar ontgoocheld”

0
Zware klap voor Andy Peelman: “ik ben zwaar ontgoocheld”
Foto: Peter De Smedt

Andy Peelman wilde in de regio van Aalst zijn droomhuis bouwen, maar de bouwwerken blijken nu uit te draaien op een ware nachtmerrie…

De Buurtpolitie-acteur en zijn vrouw Tine bouwen hun droomhuis met zwembad, wellness en vijf slaapkamers in de regio van Aalst. Eigenlijk hoopte ze er tegen Pasen in kunnen trekken, maar dat bleek al snel te vroeg gegrepen… Andy reageert ontgoocheld…

“Tja, bouwperikelen, hé”, zucht Andy Peelman in Dag Allemaal. “Onze lijdensweg zal voor veel Vlamingen herkenbaar zijn, maar het duurt toch allemaal veel langer dan voorzien.” Hoe reageert Andy op de problemen?

“’Da’s den bouw’, hoor je dan. Eén ding kan ik je nu al zeggen: ik ben zwaar ontgoocheld in hoe het proces tot hiertoe is verlopen”, klinkt het resoluut bij de voormalige Buurtpolitie-acteur. Hoe ziet Andy Peelman de nabije toekomst?

“Maar goed, het is niet anders”, klinkt het bij Andy Peelman in Dag Allemaal. “Voor de verhuis mikken we nu op de verjaardag van Feline, die deze zomer vijf wordt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven