Hoe zwaar is het werkschema bij Familie?

0
Hoe zwaar is het werkschema bij Familie?
Copyright: VTM

Sandrine André nam ons tijdens een rondleiding mee achter de scherm van Familie. Hoe zwaar is het werkschema bij Familie?

Sandrine André kennen we allemaal als ‘Véronique Van den Bossche’ in Familie en de actrice onthult enkele leuke weetjes hoe de opnames van Familie gebeuren. Zo blijken er meerdere scènes tegelijk opgenomen te worden…

In de AED Studio’s in Lint worden gelijktijdig twee scènes opgenomen. Al sinds 2018 gebeuren de binnenopnames van Familie in Lint en Sandrine André onthult hoe het er aan toegaat…

“Per dag worden er dertien scènes ingeblikt in een studio maar in één aflevering kom je al gauw aan 23 scènes”, vertelt Sandrine André in Het Nieuwsblad. Maar op die manier haal je nooit het benodigde aantal dus wordt er in dubbele shiften gewerkt. Sandrine legt uit…

“Daarom filmt men geregeld in twee studio’s tegelijk, én ook op locatie is men bezig.” Daarom zijn de studio’s ook geluidsdicht. Zodat de ene opname de andere niet stoort. Al hangt daar nog een ander voordeel aan vast…

“De treinen van het nabijgelegen station? Vliegtuigen? We horen er niks van”, onthult Sandrine André in Het Nieuwsblad hoe geluidsdicht de studio’s zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven