Stopt Sabine Hagedoren als weervrouw?

0
Stopt Sabine Hagedoren als weervrouw?
Foto: VRT

Sabine Hagedoren is ondertussen al 30 jaar aan de slag als weervrouw. Na het afscheid van Frank Deboosere vrezen de kijkers dat binnenkort ook Sabine van het scherm zal verdwijnen. Overweegt Sabine Hagedoren te stoppen als weervrouw?

Sabine Hagedoren is nog steeds maar 55 jaar en de kijkers moeten nog niet meteen vrezen dat de VRT haar ‘verplicht’ met pensioen zal sturen. Hoe ziet Sabine zelf haar toekomst als weervrouw?

“Zelf zie ik geen reden om te stoppen. Het weer blijft me boeien”, vertelt Sabine Hagedoren in Het Nieuwsblad. Al heeft Sabine nog steeds een plan B achter de hand…

Sabine Hagedoren was leerkracht in het middelbaar onderwijs voor ze als weervrouw bij de VRT begon en die deur blijft altijd open. Zeker omdat er nog altijd een groot tekort is aan leerkrachten. Welke vakken gaf Sabine?

“Ik zou het zelfs nu nog kunnen doen, want leerkrachten biologie, en zeker chemie en fysica, zijn schaars en dus gegeerd”, klinkt het bij Sabine Hagedoren. Maar voorlopig overweegt de weervrouw helemaal niet om naar dat plan B te grijpen. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven