Gert Verhulst over intiem telefoontje met Ellen: “dan ligt zij in bed…”

0
Gert Verhulst over intiem telefoontje met Ellen: “dan ligt zij in bed…”
Foto: Photo News

Gert Verhulst heeft de gewoonte na elke uitzending van zijn talkshow ‘De tafel van Gert’ naar zijn echtgenote Ellen te bellen. De reden is duidelijk…

“Ik vertrek altijd snel na de opnames. Dan bel ik Ellen en vraag of ze gekeken heeft, al weet ik dat ze altijd kijkt”, vertelt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. De rol van Ellen in die gesprekjes is duidelijk…

“Ze geeft dan haar mening en vertelt wat ze interessant of minder interessant vond. Daar heb ik veel aan, want ik vind dat ze de smaak van het publiek vertegenwoordigt.” En tegen dat Gert dan thuis is, weet Ellen wat haar te wachten staat…

“Tegen dat ik thuis ben, ligt ze in bed en kijken we nog iets. ‘Love Island’ bijvoorbeeld of ‘B&B zoekt lief’, iets wat niets met de actualiteit te maken heeft”, onthult Gert Verhulst dat intieme avondmomentje met Ellen in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven