Paniek bij vriendin Viktor Verhulst: “ik was enorm bang voor hem”

0
Paniek bij vriendin Viktor Verhulst: “ik was enorm bang voor hem”
Foto: Play4

Sarah Puttemans zagen we meermaals volledig in paniek raken tijdens Celebrity MasterChef. De vriendin van Viktor Verhulst onthult wat er aan de hand was…

De influencer geeft toe dat het vaak een ‘stressy’ bedoening was in de keuken. Sarah geeft toe dat Viktor Verhulst eigenlijk de betere kok is van hen beide, maar uiteindelijk ging Sarah Puttemans toch de uitdaging aan… Al besefte Sarah wat haar te wachten stond…

“Van Nick Bril van The Jane was ik het meeste bang”, geeft Sarah Puttemans toe in Dag Allemaal. “Hij is heel rechtuit, je weet meteen of het goed of slecht is.” Al zijn daar ook voordelen aan verbonden…

“Maar dat vind ik wel fijn, ik kan zeker tegen kritiek. In een leerproces moet je dat aanvaarden, alleen zo kan je groeien.” Al leerde de vriendin van Viktor Verhulst een belangrijke les tijdens het programma…

Sarah Puttemans panikeerde erg snel in de keuken. En wanneer ze onder druk moest presteren, keerde ze volledig in zichzelf. Al merkte ze na afloop van de opnames wel dat ze een enorme vooruitgang heeft geboekt in de keuken. Nu kookt ze zelfs zonder in haar vingers te snijden, lacht Sarah Puttemans in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven