Jean-Marie Pfaff: “dat mensen zoiets doen vind ik verschrikkelijk”

0
Jean-Marie Pfaff: “dat mensen zoiets doen vind ik verschrikkelijk”
Foto: DPG Media

Jean-Marie Pfaff beleeft hoogdagen nu er een pop-upmuseum over hem geopend werd in Beveren. Ondanks de gezondheidsproblemen van echtgenote Carmen kijkt de legendarische doelman hoopvol naar de toekomst…

Alles wat hier hangt of staat, heeft een bijzondere betekenis, mijmert Jean-Marie in Het Laatste Nieuws. “Als ik hier ben, beleef ik alles terug.” En dan voegt El Sympático er een grappige opmerking aan toe…

“Op den duur word je bijna supporter van jezelf”, knipoogt Jean-Marie Pfaff. De pater familias van de Pfaffs merkt op dat zowel jonge als oudere mensen het museum een bezoekje brengen. Vooral kinderen lijken nog steeds in de ban van de legendarische keeper…

“Sommige kinderen komen zelfs tot drie keer terug”, klinkt het niet zonder trots bij Jean-Marie Pfaff in Het Laatste Nieuws. En voor die jonge gasten heeft Jean-Marie ook nog een duidelijke boodschap…

“Ik hoop dat ik jongeren kan doen inzien dat ze niet continu op schermpjes moeten staren, maar dat ze moeten trainen en hard werken om iets te bereiken”, deelt Jean-Marie Pfaff wat gratis advies uit. Eén ding wil Jean-Marie benadrukken…

“Ik voel veel respect en krijg nog steeds veel erkenning, dat doet deugd.” En dan wil Jean-Marie Pfaff toch één belangrijke regel meegeven waaraan hij zich altijd gehouden heeft…

“Weet je, met sterallures geraak je niet ver en een goeiedag en vriendelijkheid kost geen geld”, benadrukt Jean-Marie Pfaff in Het Laatste Nieuws. “Sommige mensen doen alsof ze je niet kennen, ook al heb je elkaar eerder ontmoet. Zo’n houding vind ik verschrikkelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven