Mathias Vergels doet intieme onthulling: “ik voelde schroom”

0
Mathias Vergels doet intieme onthulling: “ik voelde schroom”
Foto: VRT

Mathias Vergels kennen we allemaal als ‘Lowie’ uit Thuis, maar natuurlijk is Mathias ook aan de slag als zanger. Nu komt de zingende acteur met een opvallende onthulling…

Mathias Vergels zal met een intieme muziekvoorstelling door Vlaanderen toeren in het kader van de nieuwe ‘Te Gek!?’-campagne. Voor het eerst toont de Thuis-acteur een erg kwetsbare kant van zichzelf…

Lange tijd durfde Mathias Vergels niet over zijn problemen praten. Zelfs niet tegen zijn vrienden: “Ze wisten vroeger wel, denk ik, dat het niet goed met me ging, maar we praatten daar toen niet over. Ik voelde altijd een vorm van schroom”, klinkt het bij de acteur in Het Nieuwsblad. Nog steeds vindt Mathias het moeilijk om erover te praten, maar er is één duidelijke reden om het toch te doen…

“Ik vind het nog altijd niet gemakkelijk om het onderwerp aan te snijden, maar het taboe rond psychisch lijden moet weg”, onthult Mathias Vergels in Het Nieuwsblad de drijfveer om openhartig te praten over zijn problemen. Waar worstelt de acteur mee?

“Ik zing al veel langer, en al mijn teksten zijn autobiografisch. Lees ze, en je weet wat ik heb doorgemaakt”, aldus Mathias Vergels. Zeker nu hij in het Nederlands zingt lijken die teksten meer los te weken bij de mensen…

“Blijkbaar kunnen veel mensen hun eigen verhaal projecteren op mijn liedjes. Dat is ook prima. Hoe meer mensen ik kan motiveren om hun schroom te laten varen en zich uit te spreken, hoe beter”, klinkt het mooie streven van Thuis-acteur Mathias Vergels in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven