Belle Perez maakt zich zorgen: “hoe moet dit verder?” 

0
Belle Perez maakt zich zorgen: “hoe moet dit verder?” 
Foto: Wim Dezutter

Belle Perez praat in Het Laatste Nieuws openhartig over haar dromen. En over één droom maakt ze zich zorgen…

“Ik droom heel weinig”, vertelt de zangeres in het dagblad. “Eigenlijk alleen op vakantie. Ik denk omdat ik alleen dan echt tot rust kom. Thuis, met een drukke carrière, een huishouden, een kind, twee honden en een man heb ik dat minder.” Al zijn er dromen die altijd weerkeren…

“Een droom die weleens terugkomt, is dat ik een groot podium op moet – genre Sport paleis – en dat het fout gaat. Dat ik m’n teksten niet meer weet. En niet durf op te gaan.” Maar een andere droom houdt haar veel meer bezig…

“Of dat ik wil vliegen, maar niet weg raak. Alsof ik letterlijk aan de grond genageld sta”, vertelt Belle Perez in Het Laatste Nieuws. En de zangeres ging ook op zoek naar de betekenis van die droom en die baart haar zorgen…

“Ik las weleens dat dat wil zeggen dat je in je leven ergens mee vastzit, ik weet het niet”, aldus Belle Perez in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven