Staf Coppens: “mijn zoon vreest dat hij kaal gaat worden”

0
Staf Coppens: “mijn zoon vreest dat hij kaal gaat worden”
Foto: Peter De Smedt

Staf Coppens is enorm blij dat zijn kinderen de verhuis naar Zweden goed verteerd hebben. Maar hoe verloopt het nu ze tieners zijn?

“We mogen niet klagen”, geeft Staf Coppens toe in Story. “Beau en Nora zijn heel plichtbewust, het zijn geen tieners die zich verzetten tegen hun ouders en dingen uitproberen die niet mogen. Ik moet dus niet de strenge papa uithangen.” Al merkt Staf wel één probleem..

“Ze worstelen allebei wel met een schattige onzekerheid, die soms ook irritant is”, geeft Staf toe in het weekblad. Zijn zoon stelt zich één confronterende vraag…

“Beau maakt zich zorgen omdat hij niet de grootste van de klas is of hij vraagt zich af wanneer hij – net als ik – kaal gaat worden”, onthult Staf Coppens in Story. En ook dochter Nora is een echte tiener geworden met haar eigen willetje. Staf formuleert het als volgt…

“Nora draagt mascara en wil enkel nog bepaalde kleren dragen. Ze worden groter en gaan zichzelf anders gedragen in de maatschappij”, ziet Staf Coppens het natuurlijke proces van hoe zijn kinderen opgroeien. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven