James Cooke blikt terug op moeilijke periode: “ik denk daar liever niet meer aan terug”

0
James Cooke blikt terug op moeilijke periode: “ik denk daar liever niet meer aan terug”
Foto: Photo News

James Cooke werd op school zwaar gepest. Velen vonden hem de vreemde eend in de bijt en dan moest James het ontgelden…

“Overal waar ik kwam, wilde ik gezien worden. Die entertainer in mij kwam toen al naar boven”, vertelt James Cooke in Primo over zijn jeugdjaren. Maar daar hingen ook minder aangename gevolgen aan vast…

“Zo viel ik ook sneller op. Ik ben ook iemand die z’n emoties niet schuwt, ik was dus op m’n eigen manier uniek.” En dan kiest James heel duidelijk voor het woord ‘uniek’ en niet voor een ander woord…

“Da’s iets wat ik m’n nichtjes nu ook wil meegeven. Ik vind ‘uniek’ een mooier woord dan ‘anders’”, verduidelijkt James Cooke in Primo. “Maar ja, velen vonden mij toch de vreemde eend in de bijt. En dan moest ik het ontgelden.” Hoe zwaar zag James af van die pesterijen?

“Daar denk ik liever niet al te veel meer aan terug”, aldus James Cooke in Primo. “Het was gewoon een héél mottige periode.” Al was er ook één duidelijk lichtpuntje…

“Gelukkig kon en mocht ik thuis dus wel mezelf zijn”, benadrukt James Cooke in Primo. “Het is wel zo dat die periode een leerschool geweest is, los van die pesterijen. Je leert uit de pieken en dalen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven