Familie-actrice Belinda Voorspoels: “ik was meteen verliefd”

0
Familie-actrice Belinda Voorspoels: “ik was meteen verliefd”
Foto: VTM

Belinda Voorspoels kan je kennen als ‘Samira’ in Familie, maar je kan de actrice ook wel eens tegenkomen in de Kempense bossen… Daar werd ze verliefd…

De familie van haar vriend heeft een chalet in de Kempense bossen en de actrice geeft toe dat ze op slag verliefd werd toen ze er voor het eerst kwam. “Niet alleen op hem, maar ook op deze plek”, lacht Belinda Voorspoels in Primo. Wat is er zo bijzonder aan die plek?

“Als ik na het weekend een paar dagen niet moet draaien bij ‘Familie’, komen we hier vier, vijf daagjes zitten. Zalig” klinkt het bij Belinda Voorspoels. Comfort is er nochtans niet…

In de chalet is geen elektriciteit of stromend water, maar dat deert de tortelduifjes niet. “We koken op een gasfornuisje, we verlichten de chalet met kaarsjes en gaslicht. En water halen we aan de pomp wat verderop.” Is dat niet pittig?

Zeker in de winter is dat pittig, geeft Familie-actrice Belinda Voorspoels toe in Primo. “Maar ik zou dit voor geen geld ter wereld meer kunnen missen. Back to basics, da’s zalig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven