Maarten Vancoillie maakt zich zorgen om zijn kinderen: “besef je dat wel?”

0
Maarten Vancoillie maakt zich zorgen om zijn kinderen: “besef je dat wel?”
Foto: Qmusic

Maarten Vancoillie kennen we allemaal als de vrolijke Qmusic-stem, maar Maarten is ook papa van Leon, Ella en Pippa. En om zijn kinderen maakt hij zich wel eens zorgen…

Maarten Vancoillie beseft maar al te goed hoe snel kinderen opgroeien. “Je hebt maar tien zomers met kleine kinderen”, klinkt het bij de radiopresentator in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Maarten hakte dan ook een belangrijke knoop door…

“Ik heb later nog tijd genoeg om geld te verdienen. Ik zeg dus nog vaak ‘nee’ tegen leuke opdrachten”, benadrukt Maarten Vancoillie in Nina dat zijn gezin op de eerste plaats komt. Maarten is ook een betrokken vader…

“Mijn kinderen betrek ik bij alles. Als ik de robotmaaier aanleg, helpen ze mee de draad te spannen. Ik neem ze mee naar een brasserie en laat hen het eten kiezen en de ober tegenhouden.” Eén ding wil Maarten Vancoillie toch benadrukken…

“Kinderen zijn kleine grote mensen. Ik behandel hen dus zo”, klinkt het nuchter bij de Qmusic-DJ. “Als ik me eens druk maak, verontschuldig ik me achteraf. Net zoals zij ‘sorry’ tegen mij moeten zeggen. Respect werkt van twee kanten”, aldus Maarten Vancoillie in Nina over de normen en waarden die hij zijn drie kinderen wil meegeven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven