Philippe Geubels verloor moeder op jonge leeftijd: “geen herinneringen meer”

0
Philippe Geubels verloor moeder op jonge leeftijd: “geen herinneringen meer”
VRT

Philippe Geubels verloor zijn moeder op jonge leeftijd. Opgroeien zonder moeder heeft altijd een schaduw geworpen op zijn leven…

“Dat mijn mama op jonge leeftijd is weggevallen, heeft altijd een schaduw geworpen”, publiceert TV Familie een uitspraak die Philippe Geubels deed bij Wim Lybaert in ‘Zomeravonden’. De comedian formuleert het als volgt…

“Mijn grootvader heeft mij veel opgevangen, net als tante Jozefien, de zus van mama. Als je jong bent, besef je dat niet. Maar nu des te meer, zeker sinds ik een kind heb”, klinkt het emotioneel bij Philippe Geubels. En dan voegt Philippe er één pijnlijk detail aan toe…

“Ik heb eigenlijk geen herinneringen aan mama. Ze kreeg een virus, maakte veel koorts. Te veel. En ze is dan gestorven…” vertelde Philippe Geubels in Het Huis over het overlijden van zijn mama. Zijn jeugd zag er dan ook anders uit dan die van andere kinderen…

Plots stond zijn vader er alleen voor met drie kinderen. “Mijn jeugd was anders dan die van veel anderen, en dat heeft mij gevormd tot wie ik ben”, lezen we in TV Familie over de jeugdjaren van Philippe Geubels.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven