Klaasje van K3 doet verrassende onthulling: “zij kon liegen zonder te verpinken”

0
Klaasje van K3 doet verrassende onthulling: “zij kon liegen zonder te verpinken”
Foto: Play4

Klaasje Meijer was ooit het engelachtige, blonde meisje van K3, maar tijdens ‘De Verraders’ moest ze plots doortrapt te werk gaan en haar geweten uitschakelen. Eén iets leerde Klaasje van K3 al snel…

“De menselijke psyche is nóg ingewikkelder dan ik dacht”, geeft Klaasje Meijer toe in Dag Allemaal. Als ‘verrader’ aangeduid worden, maakt het programma nog intenser dan wat het is om het als ‘bondgenoot’ te ervaren. Gelukkig kon ze op één iemand vertrouwen…

Klaasje werd immers samen gekozen als verrader met Walter De Donder, die ze natuurlijk nog goed kent uit haar Studio 100-periode waar Walter gekend is als Kabouter Plop en de burgemeester uit Samson en Gert. En er speelde nog méér…

Klaasje noemt Walter De Donder vooral een warme, hartelijke persoonlijkheid die bovendien rustig en rationeel bleef. En dat was nodig want de gemoederen durfden al eens hoog oplopen. Vooral tijdens één wederkerend moment…

“Het moment van de Ronde Tafel was iedere avond enorm spannend”, geeft Klaasje Meijer toe in Dag Allemaal. “Dan kwam bij enkele mensen de ware aard naar boven. Sommigen van wie ik het niet verwacht had, konden liegen zonder te verpinken. Grappig om te zien. Nu ja, ik ben zelf ook geen doetje geweest”, voegt Klaasje er met een vette knipoog aan toe. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven