Gert Verhulst doet duidelijke uitspraak over vriendin Viktor: “moet ze zelf weten”

0
Gert Verhulst doet duidelijke uitspraak over vriendin Viktor: “moet ze zelf weten”
Foto: DPG Media

Gert Verhulst is de cameraploeg van ‘De Verhulstjes’ nog steeds niet beu, maar Sarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, duikt liever niet op in de realitysoap van de familie. Gert doet daarover een duidelijke uitspraak…

“Dat ze niet deelneemt in ‘De Verhulstjes’ is de keuze van Vik en Sarah”, benadrukt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Ze is welkom in de reeks, maar zolang ze het zelf niet zien zitten — om welke reden dan ook — respecteren we dat.” Gerts mening over Sarah is duidelijk…

“Het is een lief meisje en we komen goed overeen. Ook met haar ouders trouwens, waar we weleens over de vloer komen”, voegt de Studio 100-baas eraan toe. Al valt één ding wel op…

Sarah wil niet opduiken in ‘De Verhulstjes’ maar is wel te zien in ‘Masterchef’ en ‘De Verraders’. Is dat niet vreemd? “Neen”, klinkt het nuchter bij Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. “Maar ik neem aan dat ze dat met Viktor bespreekt. Die twee zijn oud en wijs genoeg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven