Caroline Maes toch nog weg bij Familie? “Misschien ben ik de volgende…”

0
Caroline Maes toch nog weg bij Familie? “Misschien ben ik de volgende…”
Foto: DPG Media

Caroline Maes speelt al meer dan twintig jaar mee in Familie waar ze gestalte geeft aan Mieke Van den Bossche. De fans lijkt gerustgesteld dat Mieke ondanks alle geruchten toch niet verdwijnt uit de VTM-serie, maar net nu pakt Caroline Maes uit met een opmerkelijke uitspraak. Verdwijnt Mieke dan toch?

“Als actrice ben je nooit onverwoestbaar”, benadrukt Caroline Maes in Story. “Bij elke exit had ik het gevoel dat ik misschien wel de volgende kon zijn”, geeft de actrice toe. Toch maakte ze zich nooit zorgen…

Caroline Maes ervaart die constante druk immers als iets positiefs. “Meer dan eens heb ik mezelf moeten heruitvinden, maar dat houdt je scherp en wakker”, benadrukt Caroline Maes in Story. Na de seizoensfinale liep het wel even uit de hand.

Toen Caroline Maes plots opdook in het publieke leven met een totaal andere look en met de seizoensfinale in gedachten, vreesde iedereen dat Mieke uit Familie zou verdwijnen.

“Mijn kinderen werden er gek van, want na de seizoensfinale in juni vroeg iedereen mijn zoons wat er in hemelsnaam met Mieke gebeurd was. Ook mijn mama was het beu dat haar vriendinnen bezorgd waren dat ik de reeks zou verlaten”, lacht Caroline Maes over de onzekerheid bij de Familie-kijkers in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven