“Gert Verhulst is een beetje simpel”

0
“Gert Verhulst is een beetje simpel”
Foto: PhotoNews

Gert Verhulst is terug met zijn talkshow. Meer dan ooit ‘zijn’ talkshow want ‘De tafel van vier’ werd ‘De tafel van Gert’. Het mag allemaal nog wat losser dit seizoen. “Dat is meer wie ik ben”, aldus Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. Maar er klinkt ook kritiek…

Gert Verhulst geeft toe dat de talkshow alsmaar persoonlijker en losser is geworden. “Er mag hier en daar een onnozelheidje inzitten”, geeft de Studio 100-baas toe in Het Laatste Nieuws. En da leidt soms tot atypische gesprekken…

“Zo zei Jan Jambon bij ons dat hij zijn chauffeur weleens te snel laat rijden, dat zie ik hem in ‘De Afspraak’ niet doen”, aldus Gert Verhulst. Maar vaak ligt de talkshow onder vuur…

Zo zou het gaan om gesprekken die je eerder hoort te voeren aan een toog dan op televisie. Al wil Gert Verhulst die kritiek toch graag nuanceren…

“Dat sommige mensen daardoor denken dat we simpel zijn, is dan maar zo. Ik vind ’toogpraat’ niet negatief”, spreekt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws duidelijke taal over de teneur van de gesprekken in zijn talkshow.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven