Philippe Geubels lijdt aan zeldzame aandoening: “doet heel veel pijn”

4278
Photo News

Philippe Geubels kennen we als een hypochonder, maar de comedian lijdt ook aan een échte ziekte. Eentje die hem heel wat pijn bezorgt…

Geubels onthult in de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’ dat hij worstelt met rugproblemen. En dat is allemaal terug te brengen tot een zeldzame aandoening…

Philippe Geubels is ‘hypermobiel’, een aandoening waarbij de gewrichtsbanden en pezen té soepel zijn, waardoor de gewrichten nog genoeg ondersteuning krijgen. Geubels weet ondertussen tot wat dat leidt…

“Ik krijg elk jaar een spuit, echt zo’n enorme grote, om met mijn rugpijn te kunnen leven. Die spuit gaat heel diep in mijn rug en dat doet enorm veel pijn”, vertelt Philippe in de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen’. Al kreeg ‘Geub’ ook goed nieuws…

Voorlopig moet hij elk jaar zo’n spuit krijgen, maar hoe ouder hij wordt, hoe minder vaak Philippe Geubels zo’n pijnlijke spuit zal moeten krijgen. Je lichaam wordt dan immers automatisch minder beweeglijk waardoor de impact van Geubels’ hypermobiliteit zal wegebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be