Aaron Blommaert hakt knoop door: “ik zal haar hart moeten breken”

0
Aaron Blommaert hakt knoop door: “ik zal haar hart moeten breken”
Foto: VRT

Aaron Blommaert beleeft op professioneel gebied enorm drukke tijden, maar nu komt er ook opvallend nieuws over zijn privéleven naar buiten…

We kennen hem als ‘Raven’ in Familie, maar natuurlijk is Aaron Blommaert ook volop aan het werk als zanger en presentator. Toch zorgt zijn team ervoor dat het allemaal behapbaar blijft voor Aaron en hij ademruimte krijgt. Eén ding speelt ook mee…

Aaron Blommaert woont nog steeds in ‘hotel mama’ en dat helpt natuurlijk qua tijdsbesteding. Al wil Aaron liever niet al te veel langer van zijn ouders ‘profiteren’. Zo lijkt Aaron een belangrijke knoop te hebben doorgehakt over zijn privéleven…

“Misschien wordt het wel tijd om op eigen benen te staan”, vertelt Aaron Blommaert in Story. “ Anderzijds vind ik het zo gezellig thuis en ik weet dat ik mama’s hart zal breken.” En dan lijkt Aaron die beslissing toch nog maar even uit te stellen…

Aaron Blommaert besluit dat hij het momenteel toch te druk heeft om ook nog eens een verhuis in te plannen en zal vooralsnog het hart van zijn mama niet breken door het ouderlijke huis te verlaten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven