“Intiem moment tussen Dina Tersago en Andy Peelman”

360
Foto: VTM

Bloeit er iets moois tussen Dina Tersago en Andy Peelman? Er verschenen alvast intieme beelden van de twee…

Tijdens hun programma ‘Ze Zeggen Dat’ ging Andy Peelman bovenop Dina Tersago liggen ‘om te onderzoeken of Jack wel écht moest sterven in de film Titanic’. Al wil Andy Peelman meteen één gerucht ontkennen…

Andy Peelman noemde Dina Tersago eerder al zijn favoriete onenightstand ‘omdat het zo’n mooie madam is’. Maar de voormalige Buurtpolitie-acteur benadrukt dat er niets méér aan de hand is tussen hen. Al moet Andy één iets toegeven…

Andy Peelman geeft in Story toe dat heel wat mannen waarschijnlijk in zijn plek hadden willen zijn tijdens dat intieme moment met de voormalige Miss België. Maar de echtgenotes van Andy en Dina hoeven zich géén zorgen te maken… Andy wil één iets benadrukken…

“Die opname was op geen enkel moment seksueel getint,” benadrukt Andy Peelman in Story. “Mijn vrouw kon er trouwens hartelijk om lachen, die ligt daar totaal niet wakker van.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be