Keert Joy Anna Thielemans terug naar Thuis?

1482
Vipnieuws.be

Joy Anna Thielemans zullen Thuis-kijkers zich zeker nog herinneren als ‘Jana’, maar toen de actrice in 2017 uit Thuis verdween, verdween ze ook helemaal in de anonimiteit…

Thielemans besloot al haar sociale media af te sluiten en volledig in de anonimiteit te verdwijnen. Hoe gaat het ondertussen met haar?

Joy Anna Thielemans vormde in Thuis het beste maatje van ‘Olivia’, gespeeld door Moora Vander Veken en ook in het echte leven waren de actrices ‘besties’. Moora vertelt nu meer over hoe het met Joy Anna gaat…

“Op premières kom ik geregeld ex-collega’s tegen en da’s fijn. Joy zie ik af en toe en dan zijn we weer die besties van toen.” Moora onthult in Dag Allemaal hoe het ondertussen gesteld is met Joy Anna Thielemans…

“Het gaat goed met haar, maar veel meer ga ik niet zeggen omdat ze uit de media wil blijven sinds ze op een dag heeft gezegd dat ze niet meer kan. Dat was zeer moedig van Joy”, aldus Moora Vander Veken die zich begripvol toont over de beslissing van haar ‘bestie’…

“Ik begrijp haar, sociale media vermoeien op alle vlakken. Al openen ze uiteraard ook deuren”, voegt Moora Vander Veken eraan toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be