Metejoor beleeft akelig moment op school: “ze lachte ons uit”

204
Foto: VTM

Metejoor was een vrolijke speelvogel als kind, tot er in het derde leerjaar iets veranderde. En dat allemaal door één persoon…

“Ineens kregen we massale hoeveelheden leerstof en taken te verwerken en als je een fout maakte in de klas werd je te kijk gesteld, bijna uitgelachen door de juf”, getuigt de zanger in Billie. En dat leidde tot problemen…

“Ik was wel een kind dat het goed wilde doen. Tegelijk was ik nog heel jong, want ik zat een jaartje voor. Die combinatie heeft toen geleid tot enorme faalangst.” Metejoor getuigt over de akelige momenten die volgden…

“Ik voelde me dom en kraste in mijn bureau: Joris kan niks, Joris moet dood. Thuis huilde ik de hele tijd, sloeg ik op dingen, maar op school toonde ik niemand dat het niet goed ging met mij.” Metejoor kan nu toegeven wat toen nog niet lukte…

“Mijn hart breekt als ik denk aan dat kleine jongetje. Pas onlangs hebben mijn ouders me verteld dat ik toen eigenlijk aan een depressie leed”, bekent Metejoor in Billie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be