Marieke Dilles verrast door hoge werktempo bij Thuis

423
DPG Media

Marieke Dilles kruipt sinds kort in de huid van Vicky in Thuis. De actrice speelde in het verleden vooral succesvolle vrouwen, maar nu legt ze haar zien in Vicky die moet spartelen om rond te komen. De actrice is in de wolken met haar nieuwe rol…

“Ja, hoor. Wat me wel heeft verrast, is het hoge werktempo”, onthult Marieke Dilles in TV Familie. De actrice legt uit hoe alles verloopt…

“Bij ‘Thuis’ wordt een scène drie keer gerepeteerd en daarna in twee takes op genomen. Ik dacht dat ik het daar wat lastig mee zou hebben, maar dat valt allemaal mee.” Aan dat hoge tempo is immers ook een voordeel verbonden…

“Dat tempo geeft een energieboost, waardoor je voortdurend geconcentreerd bent.” Marieke Dilles stond tien jaar geleden al eens op de set van Thuis. Zijn er dingen veranderd?

Tien jaar geleden speelde Marieke Dilles een secretaresse op een advocatenkantoor, maar dat was een gastrol met slechts een halve draaidag. Ik herinner me er amper nog iets van, geeft Marieke Dilles toe in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be