Sandrine André onthult opvallende droom: “komt steeds terug”

195
Foto: VTM

Sandrine André verdiepte zich enkele jaren geleden in het analyseren van dromen. En de Familie-actrice geeft toe dat zij soms steeds terugkerende dromen heeft…

“Een vaak terugkerende droom is dat ik in een heel groot huis ben — blijkbaar woon ik in dat huis — en dat ik daar alsmaar nieuwe kamers ontdek”, vertelt Sandrine André in Het Laatste Nieuws.

“En telkens wanneer ik denk dat ik alle kamers ken, blijkt er nóg één”, aldus de Familie-actrice die nog een andere droom heeft die ze steeds opnieuw heeft.

“Een andere terugkerende droom: dat ik op een feestje ben waar heel veel mensen zijn en dat ik iemand aan het zoeken ben. Alle anderen hebben die persoon al gezien behalve ik, ik vind hem niet.” De actrice weet ondertussen ook wat die droom betekent…

“Ik weet intussen: dat gaat erover dat je iemand mist. En die andere droom, van de geheime kamers, over het feit dat er veel werk op je ligt te wachten”, verduidelijkt Sandrine André in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb me een jaar of tien geleden eens verdiept in de betekenis van dromen, sindsdien kan ik ze voor mezelf behoorlijk goed analyseren”, aldus de Familie-actrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be