Ella Leyers verklaart onverwachte exit bij De Slimste Mens

0
Ella Leyers verklaart onverwachte exit bij De Slimste Mens
Foto: VIER

Ella Leyers verklaart in Gazet van Antwerpen waarom ze zo snel uit De Allerslimste Mens ter Wereld lag. De reden is opmerkelijk…

Ella Leyers vloog eruit in de aflevering waarin haar ‘nieuw lief’ Rik Verheye jurylid was. “Toen het werd opgenomen, wist nog niemand dat wij samen waren. Ik kon mij echt niet concentreren.” Al was er méér aan de hand…

“Ik wilde het écht goed doen. Maar we waren toen ook al met De Ideale Wereld bezig, en ik voelde langs alle kanten dat men het wel handig vond, mocht ik niet lang in De Allerslimste Mens zitten”, geeft Ella Leyers toe in Gazet van Antwerpen.

“Het zou een serieus gegoochel met agenda’s geworden zijn.” Al wil Ella Leyers één ding benadrukken…

Ella Leyers ontkent dat ze zich bewust uit het spel heeft laten spelen. “Nee. Ik wilde mij net helemáál niet gewonnen geven”, lacht Ella Leyers. Al was ze er evenmin rouwig om dat ze eruit lag. “Ik heb er twee jaar geleden zo vaak gezeten, dat het voor mij ook niet echt hoefde. Snap je?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven