Roel Vanderstukken: “dat is niet onze bedoeling bij Familie”

0
Roel Vanderstukken: “dat is niet onze bedoeling bij Familie”
Foto: DPG Media

Roel Vanderstukken is gelukkig nu zijn personage Benny in Familie opnieuw het geluk in de liefde heeft gevonden bij Samira. En zo is er plots heel wat meer kleur in de cast van Familie, al wil Roel één ding ontkennen…

Benny was altijd vrij rechtsdenkend geweest, maar nu beseft hij alsmaar meer dat hij zich in het verleden toch iets te veel liet leiden door vooroordelen, vertelt Roel Vanderstukken in TV Familie.

“Nu hij een vriendin met een getinte huid en een ander geloof heeft, wordt hij zelf geconfronteerd met discriminatie.” Al Samira afgescheept wordt door eigenaars wanneer ze een huurhuis zoekt, zet dat ook Benny aan het denken. Beweegt er ook iets bij de kijkers?

“Wellicht worden sommigen (kijkers, red.) daardoor ook iets genuanceerder over sommige issues, ja”, geeft Roel Vanderstukken toe in TV Familie. Al wil de acteur één ding ontkennen…

“Niet dat we met ‘Familie’ de kijkers willen opvoeden, maar Benny zal leren om zijn oogkleppen af te gooien. Misschien kan hij zo anderen inspireren om hem daarin te volgen”, aldus Roel Vanderstukken in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven