K3 schrikt na vreemde opmerking Siska Schoeters: “dit begrijpen we niet goed”

1332
Foto: VTM

K3 is alomtegenwoordig met hun nieuwste hit ‘Mango Mango’. Maar voor de Radio 2 Zomerhit-trofee zijn Hanne, Marthe en Julia níet genomineerd. En daarover deed Siska Schoeters een wel héél opvallende uitspraak…

“Bij K3 scoort hun Mango Mango gewoon niet zo goed”, verduidelijkte Siska Schoeters waarom het nummer niet genomineerd werd voor ‘Zomerhit’. Maar dat lijken de cijfers toch wel héél duidelijk te weerleggen…

Mango mango werd ondertussen al meer dan twee miljoen keer bekeken op Youtube en op Spotify telt het nummer meer dan een miljoen streams. Hoeveel Vlaamse nummers kunnen dergelijke cijfers voorleggen? De K3’tjes schrikken van Siska’s opmerking…

“We begrijpen dit niet goed”, klinkt het bij Marthe in Dag Allemaal. “Wij hebben de indruk dat Mango Mango wél goed scoort. Dat mensen er graag naar luisteren, het een leuk liedje vinden én er vrolijk van worden.” Al beseft Hanne dat er mogelijks méér aan de hand is…

“Misschien vinden ze bij Radio2 dat het niet bij hun doelgroep past en is het minder hun ding”, oppert Hanne in Dag Allemaal.