“Eddy Planckaert is twintig kilo afgevallen”

40330
Château Planckaert - Stephanie en Eddy
Foto: VRT

Het zijn drukke tijden voor de Planckaerts. De afgelopen weken was de familie druk in de weer om hun glamping in Frankrijk af te krijgen. Maar het resultaat is prachtig, aldus Francesco Planckaert in Story.

“Logeren in een tent aan een vijver van vijf hectare: wat wil je nog meer? De hele familie zal de gasten entertainen”, voegt Francesco eraan toe. Al was het wel jongleren voor de familie om alles klaargespeeld te krijgen.

Zo brachten Francesco en Magali nauwelijks tijd door in de Ardennen en dat had een serieuze impact op het onderhoud van hun groententuin…

“We hebben gewoon geen tijd nu we veel in Frankrijk zitten”, geeft Francesco toe in Story. “Hopelijk kunnen we vanaf september een serre voor groenten bouwen.” Want daar heeft Francesco een duidelijke reden voor…

“We willen meer autonoom leven, nu moeten we continu naar de winkel om groenten te kopen. In Frankrijk is wel een grote moestuin. Eddy is twintig kilo afgevallen, vooral door te leven van de groenten uit de kasteeltuin”, aldus Francesco Planckaert in Story.