Sean Dhondt doet oproep na ‘kletterende ruzie’: “willen jullie hierover iets schrijven?”

933
DPG Media

Sean Dhondt leek eindelijk weer tot rust te komen na een heftige periode in de armen van zijn nieuwe vriendin Maithé Rivera. Maar nu staat hun relatie onder druk nadat beelden van een heftige ruzie werden gelekt…

Het is Dag Allemaal dat uitpakt met het nieuws én het bewuste filmpje dat Sean en Maithé op vakantie een hoogoplopende ruzie hadden…

“Al die andere vrouwen altijd”, riep Maithé volgens getuigen in Dag Allemaal. “De heisa heeft zeker een halfuur tot drie kwartier geduurd”, getuigt een Vlaamse toerist die het allemaal zag gebeuren.

“Zeker zeven keer heeft zij hem een mep in zijn gezicht gegeven, ze was woest.” Uiteindelijk kwam er zelfs security aan te pas, lezen we verder in Dag Allemaal.

Nochtans was het dankzij zijn relatie met Maithé Rivera dat Sean Dhondt opnieuw rust had gevonden nadat hij betrokken was geraakt in de zaak rond ‘catfisher Eveline’. Sean zelf reageert verbolgen op de berichtgeving. Hij doet een oproep…

“We hebben vernomen dat de boekskes alweer druk bezig geweest zijn om een artikel te brengen over ons”, zucht Sean Dhondt op Instagram.

“Normaal gezien reageren we hier nooit op, maar omdat we zagen dat ze het weer lekker dramatisch en met de nodige overdreven sensatie publiceerden, willen we er zelf voor 1 keer toch iets over zeggen.”

“In juli trokken we naar Turkije voor 10 dagen, zálige vakantie. Eén namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel wel eens voor heeft. En blijkbaar vinden sommigen het dan leuk om stiekem en ongegeneerd te gaan filmen en dat vervolgens met eigen tekst en uitleg door te sturen naar de boekskes?”

“Uiteindelijk een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel. (want “schat, het is all-in, dus we moeten er álles uit halen heee?!”)” Sean doet een warme oproep aan ‘de boekskes’…

“Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen. Kom dat gerust ook eens filmen of een artikel over schrijven!” besluit Sean Dhondt zijn betoog op Instagram in naam van zichzelf én van Maithé.