Sam Gooris: “Ik kan dat niemand aandoen”

0
Sam Gooris: “Ik kan dat niemand aandoen”
Foto: VTM

Als je eens iemand goed wil doen verschieten, dan moet je bij Sam Gooris zijn. Zijn vrouw Kelly Pfaff en kinderen Shania en Kenji maken er bijna een sport van om Sam te laten verschieten. Iets wat ook elke keer lijkt te lukken.

“Dan kom ik bijvoorbeeld de keuken binnen en heeft Kelly of één van de kinderen verstopt achter de deur en slaakt die een kreet… elke keer spring ik een gat in de lucht. Zelfs als ik het voel aankomen, hebben ze mij nog liggen”, lacht Sam in Tv Familie.

Sam doen verschieten, dat is dus niet zo moeilijk. Maar toch beschikt Sam ook over een flinke dosis lef. Bungeejumpen, een parachute sprong, hij heeft het al allemaal gedaan. De adrenaline die hij dan ervaart, geeft hem een grote kick dan te mogen optreden in het Sportpaleis.

Maar toch is het iets helemaal anders dat hem de grootste kick ooit gaf. “Dat was de geboorte van mijn kinderen. Dat was twee keer onbeschrijfelijk. Als ik daaraan terugdenk, staat het water in m’n ogen.”

Vanaf 31 mei presenteert Kelly ‘De Grootste lefgozer’. Een programma waarin de durf van enkele Vlamingen wordt getest met enkele ‘eenvoudige opdrachten’. Iets wat Sam niet zou afschrikken. Één van die opdrachten is naakt liften. “Naakt liften? We zijn toch allemaal naakt geboren. Dus dat maakt mij niet uit. Alleen weet ik niet of ik dat de kijkers zou aandoen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven