Fans van Familie in paniek: ‘Verhuist 30 jaar Familie opnieuw?’

0
Fans van Familie in paniek: ‘Verhuist 30 jaar Familie opnieuw?’
Foto: VTM

Op één specifieke fansite van ‘Familie’ is er paniek omwille van een bericht in het weekblad Primo.  Het weekblad schrijft dat Jacky Lafon op het feest aanwezig zal zijn, maar de fans twijfelen er sterk aan.

Eigenlijk zou Jacky Lafon er niet bij kunnen zijn, want op die 17e september staat Jacky op het podium van Het Witte Paard in Blankenberge. Eén en ander combineren leek onmogelijk te zijn en nu lijkt alles toch in kannen en kruiken te zijn.

“Dat was voor mij een nog grotere verrassing, vooral omdat ze een helikopter wilden inschakelen om me van Blankenberge naar Puurs te vielen”, vertelt Jacky Lafon in Primo. En die zin baart de fans zorgen.

“Puurs? Puurs? Het feest van Familie is toch in de Lotto Arena?”, reageert één van de fans van Familie op Facebook. Gaat VTM het feest van Familie alweer verhuizen? En deze keer van Antwerpen naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs?

Wij gingen op onderzoek en kregen de bevestiging dat de show niet in Puurs door zal gaan, maar wel gewoon in de Lotto Arena. ’30 Jaar Familie’ kan zelfs niet in Puurs doorgaan, de reden?

Op die dagen speelt de musical ‘Daens’ namelijk in het theater in Puurs. Waar Jacky Lafon Puurs haalt? Misschien legde zij wel de link met het feit dat Studio 100 het feest van 30 jaar Familie mee organiseert. Of is het de leeftijd? Of de drank die Zatte Rita door de jaren heen heeft genuttigd?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven