Stephanie Planckaert: ‘Het is verschrikkelijk!’

0
Stephanie Planckaert: ‘Het is verschrikkelijk!’
Foto: VRT

Het zijn spannende tijden bij De Planckaerts. Tussen het regelen van de uitvaart van mémé Clara door zijn er nog heel wat zaken gebeurd. Vooral voor het gezin van Stephanie Planckaert waren het stressvolle weken: zij gingen namelijk verhuizen.

Wie al eens verhuisd is, weet dat daar heel wat bij komt kijken. Inpakken, verplaatsen, alles terug vinden en uitpakken. Sommige mensen maken daar hun hobby (of hun beroep) van, anderen hebben er een grondige hekel aan. We vermoeden dat Stephanie Planckaert tot deze laatste groep hoort.

“Verhuizen : verschrikkelijk, al dat heffen en sleuren. De beste vriendjes hebben : fantastisch, al die slappe lachen en liefde. 🙏❤️#WEZIJNVERHUISD !!!”, schrijft de dochter van Eddy Planckaert op haar sociale media.

En ze doet er meteen een belofte bij: “Als alle dozen leeg zijn en alles proper gekuist is zal ik wel eens wat foto’s nemen. (Volgend jaar dus of zo)😅”, lacht Stephanie. Beetje zwak, niet? Als de heel familie even helpt, dan staat alles in een mum van tijd op z’n plaats en zijn alle verhuisdozen leeg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven