Ruben Van Gucht verweven in een vat van leugens?

0
Ruben Van Gucht verweven in een vat van leugens?
VRT

Het kwam als een gigantische verrassing toen het nieuws bekend raakte dat VRT-journalist Ruben Van Gucht plots was getrouwd met de Kroatische Blanka Vlašić. Dat ze ook nog eens samen een zoontje verwachten, maakte het nieuws al helemaal verrassend.

Het is nog niet zo lang geleden dat Ruben en zijn ex-vrouw uit elkaar gingen. Dus kwam dit nieuws voor velen wel allemaal heel onverwachts. Zeker omdat Ruben nog alle geruchten over hem en Blanka ontkende in Dag Allemaal, nog niet zo heel lang geleden.

Volgens Ruben ging hij Blanka vaak opzoeken voor een nieuw project waar hij aan werkte, dat nu een roman bleek te zijn. Een roman die zich afspeelt in Kroatië en waarvoor hij de streek beter wou leren kennen.

En zo lijkt het alsof Ruben de ene leugen na de andere aan elkaar aan het rijgen is. Want dat hij en Blanka hun eerste kindje al eind dit jaar verwachten doet heel wat mensen vermoeden dat ze al langer een koppel zijn, ook al dateert zijn scheiding pas van in oktober vorig jaar.

Ruben is er zowat gekend om, om zijn eigen pad te bewandelen en niet veel te delen met de buitenwereld. Maar hij staat er ook om bekend niet altijd de gemakkelijkste te zijn (herinneren jullie je het voorval met Jacques Vermeire nog?). Door de vele leugens en geheimhouding, lijkt Ruben er ook nu niet veel fans aan over te houden. Want jammer genoeg zijn velen ervan overtuigd dat hij al ontrouw is geweest tijdens zijn huwelijk met Laurence.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven