Willy Sommers: “Plots was ik verliefd”

0
Willy Sommers: “Plots was ik verliefd”
Foto: DPG Media

In tegenstelling tot vorig jaar bij ‘Tien Om Te Zien’: Het beste van 199X’ wordt er bij de nieuwe afleveringen gewerkt rond thema’s. Zo is het eerste thema dat aan bod komt ‘liefde’. Een thema waar presentator Willy Sommers heel vaak over heeft gezongen.

“De liefde wordt in alle talen bezongen, hé. als dat thema in een song zit, bereik je sowieso veel harte”, zegt Willy in Tv Familie.

Wille zelf vond tijdens de opnames van het programma de liefde bij collega Isabelle A. Een relatie die voor een schokgolf wist te zorgen in Vlaanderen. De relatie tussen de twee ging vlot over de tongen en iedereen had zo zijn mening over het koppel.

“Eerst waren er Erik Van Neygen en Sanne waarbij Vlaanderen op zijn kop stond. En toen leerde ik Isabelle kennen. Ik vond haar een lief, sympathiek en tof meisje. En plots werd ik verliefd op haar. Het was een mooie liefde, ondanks alle commentaren. We zijn dan ook drie jaar samen geweest.”

Na al die jaren is Willy toch wel wat veranderd, maar zijn motivatie en ambitie zijn hetzelfde gebleven. “Ik wil nog elke dag het beste van mezelf geven als zanger en presentator. En ik vind het fijn dat ik een goeie band heb met mijn collega’s.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven